Concert pascal
MOPAN Suceava

Camelia Mitoșeru (72 de ani) a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre cel mai mare of din viața sa, și anume faptul că nu și-a mai refăcut viața personală după ce s-a despărțit de Dan Mitoșeru, bărbatul cu care are un copil, pe Mihai Mitoșeru (47 de ani).

Din cauza pasiunii pătimașe pe care o avea acesta pentru poker, dar și a faptului că nu a venit să o ia de la maternitate atunci când a fost externată cu pruncul lor, Camelia Mitoșeru a ales, la acea vreme, să îl părăsească definitiv.

„Îmi pare rău că nu mi-am refăcut viața personală, este foarte greu singură. Vine o zi când nopțile sunt foarte grele atunci când ești doar tu cu tine și atât. În tinerețe am zis că îmi este mai bine singură. Știi cum este viața de artist…mereu pe drumuri! Plecam la spectacole peste tot în țară, îmi era bine, nu dădeam explicații nimănui: ce fac, unde merg, dar nu a fost bună decizia, eram mai bine să îmi refac viața personală. Am greșit cu asta”, a declarat Camelia Mitoșeru pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/camelia-mitoseru-a-dezvaluit-care-este-cel-mai-2274668.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava