• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
 • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prima zi de primăvară  este cunoscută ca fiind o zi a bucuriei, a darurilor simple, din suflet, o zi când se poate demonstra că uneori , pentru a face o bucurie cuiva , nu e nevoie decât de voință.

Pe fundalul valului de sărbători existente în societatea actuală, sărbătoarea Mărțișorului rămâne până în ziua de azi o tradiție milenară, un triumf al primăverii, al recunoștinței arătată oamenilor din jurul nostru.

În acest context,  pentru al patrulea an consecutiv, preşcolarii din 44 grădiniţe din judeţele Suceava, Botoșani și Iași, în colaborare cu Asociația KULT-ART Suceava,au confecţionat împreună cu profesorii, educatoarele şi părinţii, mărţişoare pe care au scris  urări, mesaje specifice evenimentului, izvorâte din inocenţa vârstei. Cu toată dragostea şi bucuria, cei 5507 de preşcolari participanţi îndrumaţi de 365 de cadre didactice, vor oferi în perioada 1 – 5 martie ,  mărţişoare, cetăţenilor din orașele și localitățile participante, în cadrul celei de-a patra ediții a  campaniei interjudeţene ,,Un gând bun de mărţişor”, după cum urmează :

 • Din Suceava – Grădinița “ ABC”, Grădinița “ Gulliver “, Grădinița “ Țăndărică”, Grădinița “Așchiuță”, Grădinița “Albinuta”, Grădinița “Prichindel”, Grădinița “1-2-3”, Grădinița Obcini, Grădinița “Piticot”, Grădinița “Neghiniță”, Grădinița Nr. 5, Grădinița “Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, Școla Gimnazială  Nr 6,  Grădinița “Maria Montessouri” ;
 • Din Rădăuți – Grădinița“Prichindelul”, Grădinița“MiculPrinț”, Grădinița“{Pinochio”, Grădinița“SfântaTreime”, Grădinița“Albinuța “;
 • Din Fălticeni – Grădinița“Scufita Rosie “, Grădinița“Pinochio”, Grădinița “Lizuca”, Grădinița”Licurici”, Grădinița “Dumbrava minunată”;
 • Din GuraHumorului- Grădinița “Lumea copilăriei”, Grădinița“ParadisulPiticilor”, Grădinița“CăsuțaPiticilor”;
 • Dim Moldovița – Grădinița “Istețel”, Grădinița Argel
 • Din Siret – Grădinița“Luminița”;
 • Din Cajvana – Grădinița Nr. 1
 • Din Ipotești- Grădinița Nr. 1
 • Din Drăgușeni – Grădinița Nr. 1
 • Din Rîșca- Grădinița Nr 1, Grădinița Slătioara;
 • Din Dumbrăveni – Grădinița“Dumbrava minunată”;
 • Din Vulturești – Grădinița Pleșeni
 • Din Dorohoi, jud. Botoșani -Grădinița“Albă-ca-Zăpada”, Grădinița“Ștefancel Mare și Sfânt”, Grădinița nr. 4, Grădinița nr.10, Grădinița nr. 6, Grădinița Nr. 8
 • Din Iași – Grădinița “Sfântul Sava”

Mărțișoarele oferite de preșcolari sunt decorate, așa cum spune și titlul,  cu  “ gânduri bune “ , mesaje care vor încânta sufletele celor care le vor primi:  trecătorii de pe stradă, cetăţenii care se vor afla în instituțiile publice, elevii şcolilor apropiate instituţiilor preşcolare, clienţii băncilor şi centrelor comerciale aflate în proximitatea grădiniţelor.

„Campania urmărește formarea, în rândul preșcolarilor, care oferă necondiţionat urări, mărţişoare şi bucurie, cât şi în rândul  adulţilor, care le primesc, a  unor comportamente prosociale, menite să ducă la dezvoltarea sentimentelor  de apreciere, de respect a comunităţii faţă de ideea de a dărui, de sensibilitate, de empatie a preşcolarilor faţă de adulţi. Dorim să întipărim în mintea preșcolarilor  că, un gest frumos, un gând bun așa cum spune și numele campaniei, nu necesită decât  puțină muncă, bunăvoință şi  bucuria de a dărui”, a declarat Matei Maria, coordonator campanie,  GPP GULLIVER.

„Sperăm, că cetăţenii, care vor avea onoarea să primească tradiţionalul mărţişor şi un surâs  inocent de copil, să se oprească un moment din drumul lor şi  să primească darul simbolic, zâmbind a aducere aminte, deoarece astăzi, valoarea mărțișorului începe să fie dată doar de creaţia artistică. Noi, cei 5507 de preşcolari am pus alături de mărţişor şi suflet, şi-l dăruim în comunitatea în care ne-am născut, căreia îi aparţinem şi pe care o respectăm, a declarat , Cristina Dascaliuc, coordonator campanie GPP ABC  .   

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava