Concert pascal
MOPAN Suceava

Diaspora românească este a cincea cea mai numeroasă diaspora din lume, dacă ne raportăm la numărul populației, potrivit unui raport al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), comandat de Ministerul de Externe al României. Totodată, țările în care s-au îndreptat cei mai mulți români sunt: Italia, Germania, Spania, Regatul Unit, Statele Unite ale Americii etc.
O mare parte dintre aceștia simt lipsa prietenilor, familiilor din România, iar acest sentiment s-a accentuat și mai tare în contextul pandemic actual, context care nu le-a permis să călătorească, să revină în țară, prin prisma restricțiilor impuse de țările de adopție. Crăciunul sau Paștele reprezentau tocmai momentele-cheie ale anului, de reîntregire.

Pe acest fond, tocmai pentru a păstra vii emoția și conexiunea, în rândul românilor de pretutindeni, platforma RUA (platforma Românii Uniți Acasă) a lansat, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, campania „Un gând bun, din România”. Prin această inițiativă, românii din țară sunt invitați să transmită un mesaj cât mai personal, un gând bun, rudelor, prietenilor plecați în toată lumea. Platforma RUA completează această surpriză, cu un pachet de produse tradiționale, astfel încât beneficiarii, românii din Diaspora, să sărbătorească Sărbătorile de Paști, exact ca acasă: cu un cozonac, un ou roșu sau o zacuscă.

Dan Negru s-a alăturat campaniei RUA pentru Diaspora

Este prima campanie a brandului RUA, o platformă online care își propune să promoveze conceptul de unitate, în rândul românilor din toată lumea. Celebrul om de televiziune Dan Negru este vocea campaniei și primul ambasador RUA: https://www.facebook.com/rua.romania/videos/733474903965018.

„Prin proiectul RUA ne dorim să construim o țară online, în care românii de pretutindeni să se simtă acasă; pentru că acasă nu este un loc, acasă este o stare de spirit. Acest sentiment de unitate am dorit să îl transmitem și prin prima noastră campanie online „Un gând bun din România”, românilor din Italia, Spania, Germania, Belgia, Austria etc. Dorim să facem cunoscute iubirea și dorul, sentimente care ne cuprind în special cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști”, Cezar Sigmirean, brand manager RUA

Sute de pachete au ajuns la români din Italia, Spania, Germania, Franța, Portugalia Danemarca, Austria, Belgia, Olanda etc., prin Fan Courier, care a ales să susțină întreaga inițiativă a brandului RUA.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava