Conducerea Asociației Județene de Fotbal Suceava a avut la finele săptămânii trecute o întâlnire cu delegații echipelor de Liga a IV-a, în care s-a încercat să se stabilească planul de atac pentru viitorul sezon competițional. Astfel, noua ediție de campionat va debuta pe 18 august, numărul exact al echipelor participante și țintarul jocurilor urmând să fie anunțate în timp util.

“Pe lângă cele 16 echipe de anul trecut și cele două nou-promovate cu drept de participare în Liga a IV-a, Voința Zvoriștea și Forestierul Frumosu, pe care le-am invitat să participe în viitorul sezon, am mai primit o solicitare de înscriere din partea Concordiei Grămești. Asteptăm să vedem câte se înscriu efectiv, apoi vom vedea în ce format vom lua startul, cu 14, 16 sau 18 echipe. Cert este că în urma ședinței de la finele săptămânii precedente s-a hotărât ca echipele care retrogradează la finalul viitorul sezon să nu mai fie primite în Liga a IV-a, iar cele care promovează să fie obligate să se înscrie în Liga a IV-a”, a precizat președintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

La sfârșitul acestei luni, conducerea Asociației Județene de Fotbal Suceava urmează să aibă o întâlnire și cu delegații echipelor de Liga a V-a, acolo unde, la startul campionatului viitor ar putea apărea și câteva echipe noi, cum ar fi Marginea sau Vulturești.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava