Concert pascal
MOPAN Suceava

Conducerea AJF Suceava va stabili la începutul săptămânii viitoare, într-o şedinţă cu delegaţii cluburilor de Liga a IV-a, programul pentru viitorul sezon competiţional. Noua ediţie de campionat a Ligii a IV-a va debuta pe 27 august şi se va desfăşura într-un format cu 12 sau 14 echipe.
Juniorul Suceava, Omnia Suceava şi LPS Suceava sunt noutăţile certe de pe tabloul Ligii a IV-a. O a patra formaţie, Siretul Dolhasca, şi-a exprimat la rândul ei dorinţa de a se înscrie la startul viitorului sezon din eşalonul patru.
Faţă de sezonul trecut au dispărut de pe tabloul Ligii a IV-a, Bradul Putna, Avântul Volovăţ, Forestierul Frumosu şi Bucovina Rădăuţi, ultima promovând în Liga a III-a.
“Data limită pentru înscrierea în Liga a IV-a este 24 iulie. Juniorul, Omnia şi LPS au depus deja cereri, mai aşteptăm răspunsul celor de la Dolhasca. Dacă vom avea doar 12 echipe la start, este obligatoriu ca la sfârşitul sezonului regulat să organizăm un play-off între primele patru clasate. De asemenea, la întâlnirea pe care vom avea-o săptămâna viitoare cu delegaţii cluburilor de Liga a IV-a, voi veni cu propunerea ca echipele înscrise în această vară în campionat să nu aiba în primul sezon drept de promovare”, a declarat preşedintele AJF, Ciprian Anton.
Ediţia de campionat 2017/2018 a Ligii a IV-a ar putea aduna la start următoarele formaţii: Viitorul Liteni, Progresul Frătăuţii Vechi, Şomuz Fălticeni, Şomuzul Preuteşti, Moldova Drăguşeni, Foresta Siret, Stejarul Cajvana, Victoria Vatra Moldoviţei, Recolta Fântânele, CS Gura Humorului, CS Omnia Suceava, ACS Juniorul Suceava, LPS Suceava şi Siretul Dolhasca.
Noul sezon va fi deschis de Supercupa AJF Suceava, programată duminică, 13 august, pe terenul din Dolhasca, între CSM Bucovina Rădăuţi şi Viitorul Liteni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava