• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Persoanele fizice și juridice din Câmpulung Moldovenesc sunt scutite de la plata impozitului pe clădiri și terenuri, dacă au avut de suferit în urma unor calamități: cutremure, inundații sau incendii provocate de fenomene naturale, alunecări ori prăbușiri de terenuri. Anunțul a fost făcut de primarul Câmpulungului, Mihăiță Negură. El a adăugat că, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local din 2018, pentru a beneficia de scutire, contribuabilii trebuie să depună o cerere la Registratura Primăriei pînă pe 31 martie. Cererea va fi supusă aprobării deliberativului local. Primarul Negură a mai spus că scutirea de la plata impozitului pe clădiri și sau/terenuri li se acordă proprietarilor în cauză pe o durată de 2 ani, începînd de la data de 1 ianuarie a anului următor celui în care s-a produs calamitatea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava