MOPAN Suceava

Evenimentele organizate în La Fierărie Talcioc Cultural

 

15 martie 2013 – de la ora 22:00 CANAF & THE EXCENTRIC BLUES BAND

15 MARTIE, începând cu ora 22.00, după primele două săptămâni dedicate frumuseții femeii, aduce un mărțișor nou: CANAF & THE EXCENTRIC BLUES BAND revin pe scena din Talcioc.

După o primă experiență în Talcioc, pe 11 octombrie, în prima noastră seară, și o a doua La Fierărie, după un prim concert acum 4 ani la Pub Boem, Canaf & The Excentric Blues Band revin în Suceava să vă ofere, doamnelor, în luna dedicată dumneavoastră, o seară de excepție.

Prețul unui bilet de intrare este de 20 de lei.

Rezervările se fac la numărul de telefon 0755 222 880 sau 0720 208 962

Prioritate vor avea cei care achiziționează biletele înainte de eveniment.

 

16 martie 2013 – EAST ROOTS | POSITIVE VIBE

East Roots nu este doar o trupa, este un concept. S-a infiintat in 2009 in Bucuresti si s-a afirmat pe scena muzicala romaneasca cu un sound nou, imposibil de etichetat fiindca imbina cele mai surprinzatoare elemente: Drum& Bass, Reggae, Ska, Dubstep si Dancehall cu pasaje de sitar (instrument traditional oriental). Un an mai tarziu castiga locul III la concursul Stufstock 2010 si sustin concerte la cele mai importante festivaluri (Stufstock, Iarmaroc, IIFF, Street Delivery, Ursus Evolution Tour, Free Fest etc.), urmate de un turneu prin toata tara. Trupa a cantat deschiderea unor trupe precum Dub Incorporation, Gentleman, Alborosie, Dubioza Kolektiv, etc.

In 2012 au lansat primul album, intitulat „From the east to the west”, o combinatie de stiluri specifica trupei (dub, rock, rocksteady, balkan-folk, etc.) ce rupe tiparele si le combina sub acelasi sound general de reggae.In toamna aceluiasi an lanseaza si primul videoclip „Just for my people”.

Cu experienta in genuri muzicale foarte diferite, care variaza de la jazz si muzica clasica la dub si rock, membri trupei au reusit impreuna sa creeze conceptul East Roots, din care fac parte:

Bogdan Filipeanu (Mistah B)- voce,

Mihai Para- baterie,

Laur Iftene- bas si sitar,

Mihai Stanescu- clape,

Cristian Scurtu- chitara,

Adelin Dragu- percutie si

Sorin Nicolescu – trompeta.

Piesele compuse in romana, engleza si franceza ne provoaca la un dialog, cu ceilalti dar si cu noi insine, prin care sa demolam mentalitati si trenduri distructive si sa fim sinceri fata de cautarile fiecaruia dintre noi.

Prețul unui bilet de intrare este de 15 de lei.

Rezervările se fac la numărul de telefon 0755 222 880 sau 0720 208 962

Prioritate vor avea cei care achiziționează biletele înainte de eveniment.

 

19 aprilie 2013 – de la ora 21:00 ALTERNOSFERA | EPIZODIA TOUR | SUCEAVA | TALCIOC CULTURAL

LUNA 3. ZIUA 14. INCEPE EPIZODIA. ALTERNOSFERA TE CHEAMA!

La doar cateva luni de la lansarea albumului „VIRGULA”, formatia ALTERNOSFERA din Republica Moldova revine in atentia publicului cu un nou material discografic. Albumul EPIZODIA va fi lansat in 2013, luna 3, ziua 14, de Ziua Internationala PI.

Albumul face parte din tripticul conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Prima parte a acestui triptic – „Virgula”, a fost lansata in luna octombrie a anului trecut. Daca „Virgula” reprezinta miezul tripticului, atunci „EPIZODIA” este intregul din irational. Cel ce al treilea album va fi lansat pana la sfarsitul anului.

Chintesenta tripticului graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice, PI (π). Invaluita in trecut de misticism, constanta π, datorita relatiei sale cu natura cercului, este inseparabila de sfera si univers. Conceptul EPIZODIA isi propune sa devina inseparabil de ALTERNOSFERA si universul sau: publicul.

Primul single de pe albumul EPIZODIA se numeste „Singuratate” si se poate asculta aici: http://www.youtube.com/watch?v=glfFgdCQk7c&feature=youtu.be

Prețul unul bilet este de 20 de lei. Rezervările se fac la numărul de telefon 0755 222 880 sau 0720 208 962.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava