Concert pascal
MOPAN Suceava

Numărătoarea inversă a sărbătorilor a început. Indiferent dacă sunteți un tezaur de brazi argintii sau verzi sau aveți doar un singur pom organmental, aceasta este perioada anului în care trebuie să vă întrebați dacă acest arbore mai rezistă încă un an sau trebuie să vă cumpărați unul nou?

Nu vă putem spune câți oameni auzim spunând că vor aștepta „până când vor apărea la reducere la sfârșitul sezonului”. E așa de amuzant. Fiecare cumpărător știe că mulți brazi argintii sau verzi de Crăciun sunt la reducere ACUM și vor dispărea total în câteva secunde!

Să vorbim despre calitate pentru o secundă. Acești pomi ornamentali  nu se ridică chiar la înălțimea standardelor dvs., nu-i așa? Unele persoane consideră că arborii artificiali ar trebui să fie o achiziție o dată în viață. Totuși, acest lucru nu este în totalitate adevărat.

Iată cum vă puteți da seama că ar trebui să înlocuiți acel vechi brad de Crăciun artificial:

  • Dacă bradul dvs. are încă lumini obișnuite, trebuie să vă schimbați arborele cu unul cu LED-uri. Vă va economisi atât de mult timp în viitor. Nu veți înlocui becurile sau nu veți tăia fire. Poate doriți chiar să luați în considerare unul din modelele de brazi argintii fără lumini.
  • Când vă împodobiți bradul, există mai multe „ace” pe podea decât dacă ați fi avut un brad adevărat uscat? Atunci știți că este timpul să vă despărțiți. Arborele dvs. va arăta slab, ca să nu mai vorbim că ace uscate pot fi nesigure pentru copii și animale de companie.
  • Se potrivește camerei dvs.? Vreți ca bradul să fie suficient de înalt încât să umple spațiul dintre podea și tavan? E un moment bun pentru a cumpăra un brad nou.
  • V-a schimbat gusturile? Stilurile de brazi de Crăciun au evoluat. Puteți alege dintre brazi argintii, verzi sau chiar roz, cu diferite înălțimi, forme și tipuri de ace. Este ca și cum ați comanda o cafea la Starbucks, cu toate opțiunile pe care le aveți la dispoziție în zilele noastre. Schimbarea gusturilor este un motiv legitim pentru a scăpa de acel brad vechi și a investi într-unul nou.

Dacă este timpul să vă luați iei rămas bun de la bătrânul dvs. brad, probabil că aveți câteva întrebări. Cu ce ​​brad ar trebui să-l înlocuiți? Dar, mai important, ar trebui să vă întrebați cum să aruncați un brad artificial. Există mai multe moduri în care puteți scăpa de bradul dvs.. Apoi, puteți trece la găsirea unui înlocuitor și mai bun.

Există câteva moduri în care puteți arunca un brad artificial și câteva moduri în care nu o puteți face. Dacă vă întrebați cum să aruncați un brad artificial, primul lucru pe care trebuie să-l știți este că nu vă puteți recicla bradul. Din păcate, majoritatea centrelor de reciclare nu reciclează brazii de Crăciun artificiali. Trebuie fie să vă aruncați copacul cu gunoiul obișnuit, fie să găsiți un alt mod de a scăpa de el.

Donați-vă bradul artificial

Dacă ați achiziționat un brad artificial sau un pom ornamental pentru a minimiza amprenta de mediu, probabil nu doriți ca arborele dvs. să ajungă într-un depozit de deșeuri. Nu se va descompune complet, așa că arborele dvs. va ocupa pur și simplu loc în groapa de gunoi. De fapt, durează peste 500 de ani până se descompune. Dacă vă cumpărați un brad artificial pentru a ajuta mediul, trebuie să vă gândiți la alte modalități de reciclare.

Deși nu vă puteți recicla literalmente arborele, îl puteți refolosi. Dacă arborele dvs. este în stare bună, îl puteți dona organizațiilor nonprofit, magazinelor și altor persoane care au nevoie. Folosiți social media pentru a găsi persoane care au nevoie de brazi de Crăciun. De asemenea, puteți apela la centrul local de vârstnici, la spital sau la casa de bătrâni și să întrebați dacă au nevoie de un brad.

În ultimă instanță, postați pe rețelele de socializare și întrebați dacă cineva are nevoie de un brad de Crăciun. Oferind cuiva un brad gratuit, îi faceți viața un pic mai ușoară. În loc să-și cheltuiască toți banii pe un brad, un părinte poate cheltui niște bani pe cadouri sau o masă frumoasă de familie.

Dacă intenționați să vă donați copacul, asigurați-vă că are toate piesele necesare pentru asamblare. Cu toate acestea, cineva ar putea fi dispus să ia un brad căruia îi lipsesc câteva lumini sau este imperfect în alte moduri. Asigurați-vă că eliminați orice ornament personal din brad sau riscați să le pierdeți pentru totdeauna.

Așezați-l pe bordură

În loc să vă întrebați cum să aruncați un brad artificial, soluția este să îl amplasați afară. În majoritatea orașelor, compania de colectare a gunoiului va lua brazi artificiali.

Înainte de a decide să faceți acest lucru, aflați dacă orașul dvs. permite sau nu eliminarea brazilor. Puteți căuta online sau puteți apela compania locală de gunoi pentru a obține răspunsuri. S-ar putea să trebuiască să așteptați o preluare în vrac sau să vă tăiați bradul în bucăți mici și să îl lăsați la coșul de gunoi. Dacă locuiți într-un apartament, întrebați proprietarul despre aruncarea bradului.

Dacă nu vă interesați despre acest subiect, s-ar putea să vă confruntați cu o amendă.

Când ar trebui să înlocuiți bradul artificial de Crăciun?, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava