Concert pascal
MOPAN Suceava

Ultima parte a anului trecut a fost unul plin pentru prezentatoarea reality show-ului „Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1. După ce a devenit mamă pentru a doua oară, Mirela Boureanu Vaida a ales să nu se mai întoarcă la emisiunea pe care o prezenta, însă Click! îţi spune când va reveni pe micile ecrane.

Mirela Boureanu Vaida (34 de ani) nu va sta pe bară prea mult timp. Se aude că vedeta va reveni abia în sezonul următor la cârma emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, unde fanii o aşteaptă cu nerăbdare. Acest lucru se va întâmpla spre toamnă, atunci când îi va expira și contractul Paulei Chirilă, semnat pe un singur sezon. Însă, până atunci, Mirela nu va sta degeaba, căci va avea multă treabă. Are blogul său unde scrie noutăţile din viaţa ei, se ocupă în continuare de cei doi copii ai săi, Carla şi Vladimir Alexandru, are spectacole la teatrul Constantin Tănase din Bucureşti şi se aude că va fi invitată specială la o nouă emisiune de la Antena 1.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cand-se-intoarce-mirela-boureanu-vaida-la-mireasa-pentru-fiul-meu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava