Chrissy Teigen nu a fost deloc impresionată de mâncarea servită la gala de decernare a premiilor Globul de Aur, potrivit contactmusic.com. Vedeta și soțul ei, John Legend, au participat, duminică noapte, la cea de-a 74-a gală de decernare a premiilor Globul de Aur.

Întrebată de un utilizator al rețelei de socializare Twitter cum i s-a părut mâncarea servită la eveniment, Chrissy a spus: ”Niște nenorocite de sendvișuri cât un deget de mici.”

Frumoasa vedetă în vârstă de 31 de ani – care are o fetiță de opt luni, Luna, împreună cu interpretul hit-ului ”All of Me” – nu a fost impresionată nici de mișcările de dans ale soțului ei. Ea a spus, întrebată de ce dădea din cap în fața camerei de filmat: ”Din cauza modului îngrozitor al lui John de a dansa.”

Însă, a fost, totuși, un lucru ce i-a adus zâmbetul pe buze lui Chrissy Teigen: faptul că organizatorii au scris greșit numele soțului ei pe cartonașul de pe masa la care au stat în timpul galei. Tot pe Twitter, ea a postat o fotografie cu John ținând în mână cartonașul scris greșit ”John Ledgend” și a comentat: ”Bahahaha, fraier!”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava