MOPAN Suceava

Chrissy Teigen nu a fost deloc impresionată de mâncarea servită la gala de decernare a premiilor Globul de Aur, potrivit contactmusic.com. Vedeta și soțul ei, John Legend, au participat, duminică noapte, la cea de-a 74-a gală de decernare a premiilor Globul de Aur.

Întrebată de un utilizator al rețelei de socializare Twitter cum i s-a părut mâncarea servită la eveniment, Chrissy a spus: ”Niște nenorocite de sendvișuri cât un deget de mici.”

Frumoasa vedetă în vârstă de 31 de ani – care are o fetiță de opt luni, Luna, împreună cu interpretul hit-ului ”All of Me” – nu a fost impresionată nici de mișcările de dans ale soțului ei. Ea a spus, întrebată de ce dădea din cap în fața camerei de filmat: ”Din cauza modului îngrozitor al lui John de a dansa.”

Însă, a fost, totuși, un lucru ce i-a adus zâmbetul pe buze lui Chrissy Teigen: faptul că organizatorii au scris greșit numele soțului ei pe cartonașul de pe masa la care au stat în timpul galei. Tot pe Twitter, ea a postat o fotografie cu John ținând în mână cartonașul scris greșit ”John Ledgend” și a comentat: ”Bahahaha, fraier!”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava