MOPAN Suceava

Garfield își caută prietenii printre cineaștii prezenți la Iulius Mall Suceava! Simpatica mascotă Garfield vine miercuri, la Cinema City, unde le dă întâlnire celor mici și celor mari cu sesiuni de veselie, poze și porții de socializare într-o atmosferă animată de bucuria filmului.

Pe data de 22 mai 2024, caravana Garfield sosește la Iulius Mall Suceava. Se anunță o după-amiază plină de surprize în compania mascotei Garlfield, care își așteaptă publicul, în intervalul orar 17:00-20:00, în zona Cinema City, la etajul 1, cu multe zâmbete, baloane, premii și sesiuni de fotografie.

Ca de fiecare dată, premierele sunt așteptate cu multă emoție, iar Garfield este pregătit de reuniuni pline de distracție. Premiera celui mai recent film cu motanul tău preferat tocmai a avut loc, iar tu poți urmări aventurile pisicești și pățaniile pline de umor ale lui Garlfield la Cinema City Iulius Mall Suceava.

Animația Garfield spune povestea mult îndrăgitului motan iubitor de lasagna, veșnic îndrăgostit de delicii culinare și mereu în căutarea unei noi aventuri. Salvat în ultimul moment din situații-limită, dar oricând pus pe șotii, motanul este cea mai plăcută companie a copiilor și întotdeauna un prieten de nădejde.

Începând cu data de 25 mai, „Back to Fitness” revine, pe terenul de fotbal de la Iulius Mall, cu sesiuni de mișcare, care îți asigură doza de energie necesară pe tot parcursul zilei. Bucură-te de momentele de socializare și beneficiază de antrenamentele gratuite!

Nu uita că, în fiecare sâmbătă, prin intermediul activităților puse la dispoziție de cei de la Creativ&Deco, copiii cu vârsta între 3 și 12 ani sunt invitați, în intervalul orar 14:00-16:00, în zona culoarului Kids, pentru activități practice și recreative!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava