Concert pascal
MOPAN Suceava

Dacă până și celebra cântăreață Cardi B (30 de ani) crede că prețul produselor la băcănie este prea mare, ce speranță există pentru restul dintre noi? Este unul dintre cei mai nominalizați rapperi de sex feminin la Premiile Grammy și a vândut peste aproximativ 100 de milioane de discuri numai în SUA, dar, se pare că artista este foarte supărată pe inflație după ce și-a dat seama de costul produselor alimentare, notează click.ro.

Într-o înregistrare video publicată miercuri pe Twitter, Cardi B – ce are o avere în valoare de aproximativ 80 de milioane de dolari – a spus că, după ce a observat că prețul alimentelor „este triplu” pe un rezumat săptămânal al cheltuielilor sale, a mers la magazinul alimentar pentru a vedea singură ce se întâmplă. Nu a fost impresionată de ceea ce a găsit: „De ce salata verde a costat 6 dolari în zona unde locuiesc?”, a spus vedeta revoltată.

Pe numele real Belcalis Almanzar, artista a răspuns cu un videoclip, explicând: „Când mă plâng de prețurile la alimente și toți spuneți «Nu ești bogată? De ce te plângi de salată? De ce te plângi de asta și de aia?», asta este doar pentru a arăta oamenilor că atunci când devii o persoană de succes, când ai bani, o să cazi curând dacă nu ești chibzuit”.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cardi-b-se-plange-de-costul-produselor-alimentare-2232773.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava