Concert pascal
MOPAN Suceava

Feli (37 de ani) a fost extrem de sinceră în podcastul Oanei Andoni, „Cafea cu visuri”. Artista a povestit cât de bine se simte pe scenă și cum își trăiește visul, a mărturisit care este cea mai puternică lecție de viață pe care a primit-o până acum, dar a vorbit și despre cât de greu este să iubești necondiționat în ziua de azi și ce îi dorește fiicei sale, pe viitor, atunci când va mai crește.

„Care e cea mai puternică lecție de viață pe care ai primit-o?”, a fost întrebată Feli de către Oana Andoni? „Că nu sunt buricul pământului și greu de acceptat… Și că lumea nu se învârte în jurul meu, și că ar fi frumos din partea mea să mă uit și în alte grădini pentru că dacă eu sufăr, nu înseamnă că nu sunt oameni care poate suferă mai mult decât mine. Să învăț să fiu recunoscătoare, să spun „Mulțumesc”, să spun „Îmi pare rău”, să spun „Ai dreptate”, să spun „Te iubesc”, fără nicio rușine (…)”, a spus îndrăgita artistă, potrivit click.ro.

Atunci când a venit vorba despre copilul ei și despre sfaturile pe care ar vrea să i le dea micuței sale, Feli a devenit sensibilă și s-a gândit că își dorește pentru Nora Luna exact ce și-ar fi dorit pentru ea. „Sfatul cel mai important pe care i-l voi da, și pe care aș fi vrut să îl aud și eu și să-l primesc și eu, e să se iubească, să se iubească aproape necondiționat, că e greu să te iubești necondiționat în ziua de azi.”, e de părere Feli, notează sursa citată.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/care-este-cel-mai-de-pret-sfat-pe-care-feli-i-l-2311243.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava