• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis (55 de ani), alege să poarte, la ceremoniile oficiale din România, dar și la cele de peste hotare, vestimentații realizate de designerul român, Alexandru Ciucu, creatorul de modă al Casei Regale, scrie click.ro.

Astfel s-a întâmplat la ceremonia de primire a Președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, la Cotroceni și, săptămâna aceasta, la două evenimente organizate la Roma, acolo unde președintele României, Klaus Iohannis, a fost primit de omologul său italian, Sergio Mattarella.

La Roma, Carmen Iohannis a purtat, la ceremonia de primire, un sarafan clasic și un sacou bolero cambrat, încheiat în talie într-un singur punct. „Atât sacoul, cât și sarafanul au fost făcute dintr-un brocart de mătase de culoare vernil, o culoare placută și în ton cu anotimpul în care ne aflăm”, a mărturisit Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/care-este-legatura-dintre-carmen-iohannis-si-casa-regala-foto

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava