Concert pascal
MOPAN Suceava

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis (55 de ani), alege să poarte, la ceremoniile oficiale din România, dar și la cele de peste hotare, vestimentații realizate de designerul român, Alexandru Ciucu, creatorul de modă al Casei Regale, scrie click.ro.

Astfel s-a întâmplat la ceremonia de primire a Președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, la Cotroceni și, săptămâna aceasta, la două evenimente organizate la Roma, acolo unde președintele României, Klaus Iohannis, a fost primit de omologul său italian, Sergio Mattarella.

La Roma, Carmen Iohannis a purtat, la ceremonia de primire, un sarafan clasic și un sacou bolero cambrat, încheiat în talie într-un singur punct. „Atât sacoul, cât și sarafanul au fost făcute dintr-un brocart de mătase de culoare vernil, o culoare placută și în ton cu anotimpul în care ne aflăm”, a mărturisit Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/care-este-legatura-dintre-carmen-iohannis-si-casa-regala-foto

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava