Concert pascal
MOPAN Suceava

Darjeeling este unul dintre cele mai apreciate sortimente de ceai negru, supranumit „șampania ceaiurilor” datorită gustului fructat. Este băutura pe care regele Charles o bea în fiecare dimineață. Totodată, se bucură și de un pahar de suc din fructe pentru normalizarea tensiunii arteriale, notează click.ro.

Signe Svanfeldt, nutriționistul de la Lifesum, a spus că regele Charles bea în fiecare dimineață o ceașcă de ceai negru Darjeeling, dar și un pahar de suc din fructe pentru prezervarea sănătății inimii și normalizarea tensiunii arteriale.

„Ceaiul Darjeeling are numeroase beneficii pentru sănătate grație proprietăților antioxidante și, în plus, este o sursă bogată de vitamine și polifenoli, fapt pentru care normalizează tensiunea arterială, reduce inflamațiile și contribuie la menținerea sănătății inimii”, a spus nutriționistul Signe Svanfeldt, scrie evz.ro.

Viața regelui este programată oră de oră, așa cum a fost încă de când era tânăr. Acest lucru înseamnă că indiferent de locul în care se află, viața regelui se va desfășura cu eficiență maximă și întreruperi minime. Locuința lui este condusă, de asemenea, de o echipă mică, dar dedicată. Mulți dintre acești oameni îi sunt alături de zeci de ani.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/international/care-este-secretul-longevitatii-regelui-charles-2339408.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava