Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihai Morar, în vârstă de 38 de ani, este unul dintre cei mai apreciaţi oameni de radio şi televiziune din România. Dacă în spatele micului ecran este mereu glumeţ, iar la radio aduce zâmbetele pe buze ascultătorilor prin comentariile pe care le face, atunci când se află alături de cei mai dragi oameni din viaţa sa, Mihai devine un om sensibil, capabil să transmită mesaje cu adevărat emoţionante. Mihai şi soţia sa, Gabriela, au împlinit 13 ani de căsătorie, iar prezentatorul a profitat de ocazie pentru a-i transmite public sentimentele sale şi a dezvălui care este reţeta fericirii conjugale, notează click.ro.

„Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul.”, a declarat Mihai cu sinceritate, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/care-sunt-ingredientele-unei-casatorii-fericite-mihai-morar-dezvaluie-secretul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava