Concert pascal
MOPAN Suceava

Soțul Mariei Cârneci a murit luni, 25 noiembrie, după o luptă lungă cu o boală necruțătoare. Acesta a suferit o intervenție chirurgicală în urmă cu câteva luni, însă problemele sale de sănătate nu au putut fi remediate de către tratamentul prescris de către medici, potrivit click.ro.

Maria povestea mereu, cu un zâmbet pe buze, despre perioada de început a relaţiei sale cu cel care avea să îi devină soţ şi sublinia faptul că soţul şi fiul ei sunt cele două persoane care îi umplu inima de fericire. „Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea. La început mi-a fost teamă ca nu cumva să greşesc în educaţia sa, dar până la urmă cred că m-am descurcat bine.

Sunt o femeie fericită şi extrem de mulţumită de ceea ce mi-a dat Dumnezeu!”, declara artista pentru revista Taifasuri acum ceva timp, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/sotul-mariei-carneci-murit-se-lupta-de-ani-intregi-cu-o-boala-necrutatoare

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava