Concert pascal
MOPAN Suceava

Carmen Brumă a devenit o adevarată expertă într-un regim de viață sănătos. Puțini știu, însă, ce clipe dificile a îndurat vedeta în trecut, atunci când a ajuns să pună aproape 40 de kilograme. Invitată recent într-un podcast, simpatica parteneră de viață a lui Mircea Badea a dezvăluit detalii uluitoare din tinerețe, inclusiv un episod în care mama ei a găsit-o goală în balcon la minus 35 de grade, notează click.ro.

„Am intrat într-un soi de depresie. Ce face o adolescentă care intră în depresie? Se refugiază în mâncare. Eu n-am perceput că iau un 1 kilogram, 2, 3 – pur și simplu m-am trezit peste noapte că am luat 37 de kilograme spre 40.”, a povestit Carmen Brumă, conform sursei citate.

Vedeta a dezvăluit că încercat tot felul de cure „care n-au fost toate sănătoase”. „După ce am făcut nenumărate prostii, am început să învăț. La un moment dat m-a găsit maică-mea la minus 35 de grade pe balcon. Eram întinsă, stăteam dezbracată în speranța că o să mă îmbolnăvesc și dacă o să mă duc la spital o să slăbesc cu siguranță”, a explicat vedeta în timpul podcastului, potrivit aceleiași surse.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/de-ce-statea-carmen-bruma-goala-in-balcon-la-min-2200539.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava