Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul orașului Liteni, Tomiță Onisii, a anunțat că în această săptămână a semnat contractul de finanțare pentru realizarea celei mai mari investiții de care va beneficia localitatea respectiv construcția unei noi Case de Cultură și modernizarea Corpului B al Liceului Tehnologic Iorgu Vârnav Liteanu.

”Am mai făcut un pas în dezvoltarea urbanistică a orașului nostru. Am semnat contractul pentru realizarea celei mai mari investiții de care va beneficia localitatea noastră respectiv construcția unei noi Case de Cultură și modernizarea Corpului B al Liceului Tehnologic Iorgu Vârnav Liteanu. Valoarea cumulată a acestei investiții este de 20.407.120 lei și este parte componentă a proiectului ”Măsuri integrate de regenerare a spațiilor publice urbane și de îmbunătățire a serviciilor educaționale și cultural-recreative din orașul Liteni” cu finanțare din fonduri europene Programul Operațional Regional –axa prioritară 13, proiect ce mai conține modernizarea a 8 Km de drumuri și amenajarea a două parcuri”, a spus Onisii.

El a arătat că noua Casă de Cultură va avea o arhitectură deosebită, cu intrări de pe strada Viei, nr.1, și se va integra armonios cu proiectele aflate în derulare Corp C nou de școală și Sală Sporturilor dar și cu cele existente reabilitate deja: Sală de sport și Grădinița cu Program Normal. Durata de realizare a proiectului este de 12 luni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava