MOPAN Suceava

Casa din Santa Barbara care aparține lui Brad și Angelinei prezintă risc de a fi inundată de 21.000 galoane de ulei scurs în apă, potrivit contactmusic.com. Locuința în valoare de mai multe milioane de dolari a celor doi este în pericol în urma unei scurgeri accidentale de petrol, care cauzează o stare de urgență în California.

Cuplul de la Hollywood – care deține proprietatea de 5 milioane de dolari, ce dispune de 11 acri de teren – are casa expusă unui risc în urma deversării de petrol de 21.000 galoane, care a avut loc la doar 1,5 mile de-a lungul coastei Californiei, la El Capitan State Beach.

Guvernatorul californian, Jerry Brown, a anunțat starea de urgență pe 20 mai și a spus că va ˝mobiliza urgent toate resursele disponibile˝. Ea a declarat pentru DailyMail.com: ˝Vom face tot ce este necesar pentru a proteja zona de coastă a Californiei.˝

Brad, în vârstă de 51 de ani – care are copiii Maddox, Zahara, Pax, Knox, Vivienne și Shiloh cu Angelina – folosește casa de pe plajă, pe care a achiziționat-o cu 4 milioane dolari în anul 2000, mai mult pentru vacanțe, mai notează sursa citată.

Serviciul Național de Meteorologie din America a informat că vor fi vânturi vestice care vor forța uleiul să se răspândească rapid, crescând șansele de daune asupra casei cu vedere la plajă. Un reprezentant al autorităților de Santa Barbara a spus: ˝Sunt profund întristat de imaginile care vin de la locul incidentului, din Refugio. Această întâmplare este încă un avertisment asupra riscurilor serioase la care sunt expuse mediul înconjurător și economia, în urma extracției de petrol.˝

Cu toate acestea, asta nu este singura situație în care starurile cinematografice sunt legate de probleme de mediu. Actorul din ´World War Z´ a fost criticat în trecut de localnicii furioși, după ce și-a dus copiii pe plajă cu ATV-ul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava