MOPAN Suceava

Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu, anunţă că  în prezent, la Casa Judeţeană de Pensii Suceava ,a început distribuirea biletelor de tratament, din seria  IX  a acestui an. Pentru această serie, au fost alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava un număr de 311 bilete de tratament. Plecarea în staţiune  se va face  în intervalul 18.07.2019- 22.07.2019.

Cele   311  bilete  de  tratament  alocate  Casei  Judeţene de Pensii  Suceava, vizează următoarele staţiuni: 1 Mai, Amara, Buziaş,  Bălţăteşti, Căciulata, Herculane, Lacul Sărat, Mangalia,Nicolina, Ocna Sugatag, Olăneşti, Pucioasa, Sangeorz, Saturn, Sovata, Târgu Ocna,Techirghiol, Vatra Dornei, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Eforie Nord,Călimăneşti, Felix, Covasna şi  Tuşnad . ”Listele cu repartiţia biletelor de tratament au fost  afişate atât la sediul instituţiei cât şi pe pagina de internet. Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament, se pot  prezenta la sediul instituţiei cu biletul de trimitere-formular în regim special, de la medic, buletinul/ cartea de identitate şi cuponul de pensie aferent lunii iunie 2019”, a spus Boliacu.

El atrage atenţia asupra faptului că la ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului, sau în cazuri exceptionale, o altă persoană, desemnată de către titular pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava