Concert pascal
MOPAN Suceava

Câştigătorii premiilor Brit Awards acordate luna viitoare, pe 11 mai, vor primi, pentru prima dată în istorie, câte două trofee, fiind astfel încurajaţi să ofere una dintre statuete în spiritul comunităţii şi al generozităţii observate în timpul perioadelor de carantină asociate COVID-19, au anunţat organizatorii galei premiilor industriei muzicale britanice, informează contactmusic.com.

Artiştii Es Devlin şi Yinka Ilori au conceput statuetele, care vor fi înmânate în perechi în cadrul ceremoniei, care va avea loc pe Arena O2 din Londra.

Într-un interviu acrodat lui Helen Lamont, Devlin a explicat: „Eu și Yinka ne-am gândit că cel mai bun premiu pe care cineva l-ar putea primi ar fi posibilitatea ca cel care câștigă să răsplătească, la rândul său, pe cineva. Fiecare beneficiar este invitat să ofere al doilea trofeu cuiva pe care îl consideră demn – ar putea fi în semn de recunoaştere, sau ar putea fi cineva care face ceva care nu are absolut nicio legătură cu muzica.”

Ilori a adăugat că ideea a venit din propria experienţă din timpul carantinei. El a spus: „Vecinul lângă care locuieşti de şase ani şi cu care nu te-ai salutat niciodată îţi oferă brusc flori, alimente, gesturi de bunătate. Am vrut să surprind acest lucru.”

Devlin şi Ilori calcă pe urmele designerului Vivienne Westwood, a creatorului de modă Philip Treacy şi a sculptorului Anish Kapoor recompensat cu premiul Turner, care au proiectat anterior trofee Brit.

Anul acesta, o statuetă mai mare şi colorată a fost inspirată de moştenirea nigeriană a lui Ilori, în timp ce Devlin a declarat că trofeul mai mic a fost „gravat cu un model în formă de labirint care celebrează cărările pe care mulţi dintre cei care lucrează în industriile creative au fost nevoiţi să le croiască pentru a merge mai departe în timpul acestui an plin de provocări”.

Aproximativ 4.000 de persoane vor participa la Brit Awards, gală despre care organizatorii au declarat că va fi primul eveniment muzical important desfăşurat în interior cu public, organizat într-o perioadă în care Marea Britanie relaxează restricţiile impuse în timpul pandemiei de COVID-19.

Ceremonia va face parte din cadrul Programului de Cercetare a Evenimentelor prin care guvernul britanic analizează dacă pot fi organizate evenimente majore în spaţii închise fără distanţare socială.

Peste jumătate din audienţă, respectiv 2.500 de persoane, vor fi lucrători din domenii esenţiale, cărora le-au fost oferite bilete de acces.

Dua Lipa, Arlo Parks, Joel Corry și Young T & Bugsey sunt, anul acesta, cei mai nominalizați artiști.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava