Concert pascal
MOPAN Suceava

În prag de Paște, tot mai mulți români încep să caute pachete de cazare și oferte de sezon, mai ales că urmează cea mai lungă minivacanță din acest an, cu șase zile libere legate. Guvernanții au anunțat că vor face punte între 1 Mai și Paște pentru angajații din mediul bugetar, însă este de așteptat ca aceasta măsură să fie luată și în multe companii private.

Minivacanța de Paște este o ocazie excelentă pentru un concediu de relaxare, astfel că cei care caută un loc liniștit pentru a petrece alături de cei dragi, Sovata, stațiunea balneară a cărei popularitate a crescut exponențial în ultimii ani, este cea mai bună destinație. Cunoscută în special pentru apele sale minerale cu proprietăți vindecătoare, Sovata poate oferi tot ce e nevoie pentru o escapadă de încărcare a bateriilor.

Cât costă să îți petreci Paștele la SPA?

O vizită la SPA de Paște este o idee excelentă atât pentru cupluri, cât și pentru familiile cu copii, mai ales că activitățile sunt variate, potrivite pentru toate vârstele. Adulții pot testa diferite tratamente de wellness, cum ar fi masajele, tratamentele sau sesiunile de saună, în timp ce copiii se pot bucura de locul de joacă și de facilitățile spa-ului, cum ar fi piscinele sau toboganele de apă adaptate pentru ei.

Tarifele pornesc de la 1.000 de lei pe noapte pentru două persoane, preț care include cazarea și micul dejun. În plus, special pentru vacanța de Paște, hotelierii au pregătit pachete de vacanță care includ 3 nopți de cazare cu demipensiune, acces la zona SPA, prânz festiv în Duminica Paștelui, muzică live și activități creative de Paște pentru copii.

Sărbători la SPA: care sunt beneficiile unei vacanțe de wellness

Amplasată chiar în inima Transilvaniei, Sovata este înconjurată de peisaje pitorești, de o frumusețe naturală spectaculoasă, fiind și una dintre destinațiile din România cu cel mai ozonat aer, un aer de o calitate similară celui din Alpi.

Apa sărată a lacurilor din Sovata este cunoscută pentru proprietățile sale vindecătoare și terapeutice. Cu conținutul său bogat de minerale, apele de-aici au fost recunoscute de-a lungul timpului pentru capacitatea lor de a trata diverse afecțiuni ale pielii, sistemului respirator și sistemului locomotor. Un sejur la Hotel Crystal din Sovata oferă oportunitatea de a profita la maximum de beneficiile acestor ape miraculoase printr-o varietate de tratamente și terapii efectuate în centrul lor SPA.

De asemenea, știm cu toții că stresul și agitația vieții moderne pot avea un impact negativ asupra sănătății noastre fizice și mentale. Petrecerea sejurului de Paște la un centru SPA în Sovata contribuie semnificativ la detensionarea, regenerarea și revitalizarea corpului și a minții. Cu facilități de lux precum saune, piscine cu apă sărată, cameră salină, turiștii pot descoperi aici o adevărată oază de liniște și relaxare.

Având 104 camere cu design modern, un centru SPA & wellness construit la cele mai înalte standarde, dar și un restaurant care îmbină bucătăria tradițională cu tehnicile internaționale, Hotel Crystal este o oază de relaxare amplasată chiar în centrul Sovatei, la doar 700 de metri de Lacul Ursu, singurul lac helioterm din lume, recunoscut pentru apa termală cu numeroase beneficii asupra sănătății.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava