Concert pascal
MOPAN Suceava

Vin vremuri grele! După Alexandra Stan, Laurette s-a gândit că este o idee bună să-și facă un cont pe OnlyFans, platforma pentru adulți pe care sunt milioane de persoane deja abonate. Mulatra a stabilit și tariful, așa singurul lucru care mai rămâne să se întâmple este ca oamenii să se aboneze.

Multe vedete își fac cont pe platforma pentru adulți pentru a câștiga un bani în plus. Unele se dezbracă, altele nu. Laurette a ales să-și promoveze salonul de masaj și a explicat că nu va posta imagini cu ea goală sau în ipostaze indecente.

Și fiica lui Ilie Năstase, Charlotte, e pe OnlyFans, dar și mulți influenceri de la noi și din afară, precum Maria Georgiana, Mihai Trăistariu, Bia Khalifa, Emy Alupei, Diana Oprișor. Din străinătate, lista este și mai lungă: Denise Richards, Sami Sheen, Carmen Electra, Lottie Moss, Shanna Moakler, Larsa Pippen, Bhad Bhabie, Cardi B, Tyler Posey, Bella Thorne, Tyga, Blac Chyna, Amber Rose, dar și alții.

Laurette și-a fixat deja tariful, așa că dacă vrei să o vezi pe platformă trebuie să plătești 20 de dolari, are deja câțiva abonați și numărul crește de o zi la alta.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/interviurile-click/cat-te-costa-sa-o-vezi-pe-laurette-pe-onlyfans-2196392.html

Cât te costă să o vezi pe Laurette pe OnlyFans? Ce alte vedete fac streaming pe platformă?, 4.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (3 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava