Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Pe 2 noiembrie 2013, începând cu ora 19.00, Iulius Mall Suceava dă startul Nopţii Reducerilor Vedetă. Recitaluri ale celor mai în vogă artişti, prezentare de modă sub semnătura lui Cătălin Botezatu, concurs de dans, petreceri pentru prichindei, promoţii atractive şi premii ispititoare sunt coordonatele unei seri în care clienţii sunt VIP-uri.

Sâmbătă seara, Iulius Mall Suceava îşi răsfaţă clienţii cu preţuri reduse în toate magazinele lor preferate şi cu momente artistice inedite. În singura noapte din an când preţurile sunt mai mici decât ziua, îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber propune o prezentare de modă incendiară a celui mai apreciat designer român, Cătălin Botezatu. Cele mai deosebite creaţii ale acestuia vor încânta publicul din Iulius Mall Suceava.

De buna dispoziţie a clienţilor veniţi la cumpărături vor fi responsabili Smiley şi Anda Adam. Artiştii vor încinge atmosfera cu hiturile lor şi îi vor îndemna pe cei prezenţi să petreacă toată noaptea pe ritmuri antrenante. De la sărbătoarea reducerilor nu vor lipsi nici simpaticii prezentatori Buzdugan şi Morar, care se vor asigura că toţi clienţii Iulius Mall se distrează pe cinste.

În plus, clienţii se vor delecta cu un concurs de dans spectaculos între licee şi vor participa la întreceri amuzante cu premii pe loc, demonstraţii de hair-styling Carmen Style şi aerobic Fit For Fun. Şi cei mici vor avea motive de bucurie. Pentru ei se deschide Lumea Poveştilor, în zona KidsLand, unde prichindeii se vor distra alături de personajele lor preferate şi de trăsnitul clovn Bobo.

Întreaga noapte din 2 noiembrie va fi condimentată cu sute de premii. Toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei sunt răsplătiţi cu dulciuri, torturi, băuturi răcoritoare, sticle de vin, bijuterii şi vouchere. În plus, pasiunea pentru shopping a cinci clienţi se va transforma, în urma extragerilor din oră în oră, în premii la modă: cinci smartphone-uri.

Iulius Mall va completa momentele de distracţie cu promoţii captivante, de până la 50%.  Împătimiţii de shopping îşi vor îmbogăţi garderoba cu articole la jumătate de preţ din magazinele Dovani, Sofiaman, Valerio Studio, Tobago, Terranova, Be You, Onix, Republica şi Luxor. Oferte speciale au şi H&M (clienţii care cumpără de 150 de lei primesc 25 de lei discount) şi C&A (cumperi minimum 3 articole şi primeşti 20% discount). Preţuri mai mici cu până la 30% sunt la Bigotti, Motivi, The City şi O&A, iar reduceri de până la 20% sunt valabile la Nichi Cristina Nichita, Steilmann, Janice, Junker, Motor, All Seasons, Jolidon şi Blue 63. Promoţii ispititoare sunt şi la Seroussi, Coton, Ely Alindor, America Skate şi Paolo Bertolucci. Pentru cei cu un ritm de viaţă energic, cele mai atractive articole sportive se găsesc la Intersport, cu până la 20% discount.

Ofertele Iulius Mall continuă şi pentru copii, promoţii de până la 70% fiind disponibile la Evel Mod, de până la 50% la Louise şi de până la 40% la Delia ’07. Prichindeii beneficiază de preţuri reduse cu până la 30% la Armin Kids şi cu până la 20% la DinoLand.

Şi magazinele de încălţăminte vor fi bogate în oferte, cu promoţii de 50% în Salamander şi Deichmann, 30% în Coly şi 10%  în La Scarpa.

Cosmeticele de la Sephora şi Elgon vor avea reduceri care ajung până la 20%, iar magazinele Flormar şi Mystical vor avea discount-uri de 10%.

Clienţii care doresc să cumpere bijuterii şi accesorii la preţuri mai mici sunt aşteptaţi cu reduceri de până la 50% la Splend’or şi Janette, de până la 30% la Sabrini şi de până la 20% la Agora şi Atlantis Gold.

Cumpărăturile la Valentini Bianco beneficiază de promoţii de până la jumătate din preţ, articolele Flanco sunt reduse cu 25%, iar librăria Cărtureşti oferă discounturi de până la 20%.

Iulius Mall propune oferte la fel de atractive şi la magazinele din zona food court, la cafenele şi restaurante, precum şi la cele din zona serviciilor. Lista completă a promoţiilor este disponibilă pe site-ul www.iuliusmall.com.

Bucovinenii sunt sfătuiţi să doarmă bine ziua, pentru că noaptea sunt aşteptaţi la o petrecere unde se vor simţi ca adevărate staruri, bucurându-se de cumpărături avantajoase şi distracţie nelimitată!

Cătălin Botezatu, Smiley şi Anda Adam sunt invitaţii Iulius Mall Suceava, în noaptea reducerilor vedetă, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava