Cătălin Scărlătescu: «Când gătesc, mă gândesc doar la gust»
Nu e nutriţionist, nu e medic, nu vrea să dea sfaturi despre cum e corect să slăbeşti. Chef Cătălin Scărlătescu e bucătar şi, pentru el, primează gustul. Nu a renunţat şi nu va renunţa niciodată la bunătăţi culinare. Cu toate acestea, a reuşit să dea jos 47 de kilograme. Care a fost secretul, ce l-a determinat să se pună pe slăbit şi ce va face de acum încolo ne spune chiar el.
Potrivit click.ro, Scărlătescu a luat decizia de a se pune pe slăbit în primul rând din motive medicale. Primul pas a fost cel mai greu, însă odată făcut, a avut ambiţia de a continua. Iar această ambiţie creştea pe măsură ce se vedeau rezultatele. „Am realizat cât de bine mă simt în pielea mea şi vreau să rămân aşa. Acum pot să spun că m-am reîndrăgostit de mine, am acelaşi tonus ca la 17 ani, mai mult chef de viaţă şi destulă energie să alerg… concurenţii şi prietenii de juriu prin bucătăria de la „Chefi la Cuţite” (Antena 1)”, a spus, râzând, juratul, conform sursei citate.
Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/catalin-scarlatescu-cand-gatesc-ma-gandesc-doar-la-gust