• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Câteva sute de elevi au participat astăzi la prima ediţie a concursului de atletism „Viitorii Campioni”, care a avut loc în oraşul Liteni. Concursul a fost organizat de Primăria oraşului Liteni şi de Liceul Tehnologic „Iorgu Vârnav Liteanu”. Deşi aflat la prima ediţie, concursul de atletism „Viitorii Campioni” s-a bucurat de interes în rândul elevilor şi a profesorilor de sport din şcolile din Liteni, Corni, Roşcani, Siliştea, Rotunda, Băneşti, Vereşti, Pleşeşti şi Fîntînele.

La startul competiţiei s-au alinit elevi ai claselor V – VIII, care au avut de parcurs o probă de viteză, pe 50 de metri, şi o probă de rezistenţă, pe 600, 800 sau 1.000 de metri, în funcţie de vârsta tinerilor sportivi.

De precizat că acest concurs a beneficiat de sprijinul primarului din Liteni, Tomiţă Onisii. „Este un eveniment sportiv la care participă un număr foarte mare de elevi, atât din Liteni, cât şi din localităţile limitrofe. Şi m-am implicat şi eu, şi în numele primăriei, şi personal, pentru a sprijini acest concurs”, a spus Tomiţă Onisii. Cu sprijinul acestuia, elevii care au participat la concursul „Viitorii Campioni” au primit diplome, premii şi medalii.

Tomiţă Onisii a ţinut să-i mulţumească în mod special profesorului de sport Maranda Demis, de la Liceul Tehnologic „Iorgu Vârnav Liteanu”, precizând că acesta a fost „iniţiatorul şi sufletului” întregului concurs.

„Este un concurs extraordinar, benefic pentru copii, pentru că sportul trezeşte spiritul de competiţie şi întâreşte sănătatea. Şi ori de câte ori va fi nevoie, voi fi alături de orice iniţiativă, nu numai în domeniul sportului. Şi vreau să mulţumesc şi celorlalţi profesori care împreună cu domnul Maranda Demis au făcut tot ce a fost nevoie pentru a avea această manifestare de amploare”, a spus primarul din Liteni.

La rândul său, profesorul Maranda Demis a precizat că prin organizarea acestui concurs s-a dorit ca elevii să poată petrece o zi altfel, apreciind în mod deosebit numărul mare al participanţilor.

La finalul probei de rezistenţă, cei care au reuşit să câştige au fost următorii:

– fete clasele V – VI: locul 1 – Paula Tihulcă, locul 2 – Luminiţa Strugariu, locul 3 – Carla Zaluschi

– fete Clasele VII – VIII: locul 1 – Andreia Gâtman, locul 2 – Maria Aparaschivei, locul 3 – Ostăcioaia Claudia.

– băieţi clasele V – VI: locul 1 – Nicolae Pascariu, locul 2 – Antonel Dascălu, locul 3 – Marius Asandei

– băieţi clasele VII-VIII: locul 1 – Emanuel Popa, locul 2 – Iulian Mihalache, locul 3 – Mircea Apetrechioaie.
De asemenea, după întrecerile din probele de viteză, câştigătorii au fost următorii:

– fete clasele V-VI: locul 1 – Andreea Rotaru, locul 2 – Gabriela Gurincu, locul 3 – Felicia Dascălu

– fete clasele VII – VIII: locul 1 – Andra Strugariu, locul 2 – Măriuţa Poienariu, locul 3 – Maria Aparaschivei.

– băieţi clasele V-VI: locul 1 – Andrei Beraru, locul 2 – George Cămăruţ, locul 3 – Antonel Dascălu.

– băieţi clasele VII-VIII: locul 1 – Marius Aniculesei, locul 2 – Alin Ruxanda, locul 3 – Mihai Bocancea.

Parteneri în organizuarea acestui concurs au fost Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava, Facultatea de educaţie fizică şi sport din Universitatea „Ştefan cel Mare”, Poliţia Liteni, CSO Viitorul Liteni, Asociaţia Sportivă „Star”, Asociaţia Club Sportiv „Capoiera Fit”, Cabinetul medical al doctorului Tabita Murariu, dr şi sponsorul competiţiei SC Avastar Srl din Roşcani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava