MOPAN Suceava

Camera de Comerț și Industrie Suceava organizează și luna aceasta „Cafeaua cu Finanțări”, manifestare în care sunt prezentate oportunități de accesare de fonduri prin promovarea de proiecte europene Ediția din luna octombrie a „Cafelei cu finanțări” va avea loc în data de joi, 27 septembrie, a.c., începând cu ora 16:30, la etajul al doilea, sala 4, din incinta Camerei de Comerț și Industrie Suceava. Participarea la ediția de luna aceasta a „Cafelei cu finanțări” este gratuită, iar participanții trebuie să confirme că vor fi prezenți la manifestare la telefonul 0230-521.506.

Consultanții acestei instituții din cadrul Departamentului de Programe de Finanțare vor prezenta oportunitățile de finanțare și condițiile principale pe care trebuie să le îndepliniți pentru obținerea de fonduri nerambursabile în vederea înființării, creării și dezvoltării unei activități antreprenoriale.

„Ne propunem să organizăm astfel de întâlniri o dată pe luna și să dezbatem în cadrul întâlnirii câte un program de finanțare dedicat antreprenorilor. Astfel, vom pune bazele unor noi proiecte de business și vom fructifica oportunitățile oferite de Uniunea Europeană”, a declarat președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu. El a adăugat că în cadrul întâlniri de luna aceasta de la „Cafeaua cu finanțări” vor fi dezbătute ghidurile de finanțare pentru „România Start Up”, lansat de către Ministerul Fondurilor Europene pe 31 august 2016, care are scopul de a încuraja antreprenoriatul în rândul celor care au o idee de afacere, din cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 – 2020. Tot în cadrul discuțiilor vor fi prezentate și ghidul de finanare pentru „Priorităţii de investiții 2.2 Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”, beneficiari eligibili fiind Întreprinderile Mici și Mijlocii non-agricole din mediul urban și rural, în scopul realizării unor investiţii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava