Concert pascal
MOPAN Suceava

Jorge a făcut dezvăluiri despre cel mai dificil moment al relației cu soția lui, Ramona Prodea. Artistul a vorbit despre infidelitate, dar și despre lucrurile care au făcut ca relația să meargă mai departe.

Chiar dacă sunt căsătoriți de 9 ani și au împreună o familie superbă, Jorge și Ramona Prodea au trecut prin multe încercări, până și-au consolidat relația frumoasă din prezent. În trecut, cântărețul și-a înșelat partenera de viață. „Nu este un lucru de laudă că noi am reușit să trecem peste și alții nu”, a transmis Jorge, potrivit click.ro.

„Infidelitatea este un subiect tabu, sensibil, pentru că lumea te judecă atunci când vorbești despre asta, însă să nu uităm că nimeni nu e perfect”, a precizat artistul într-un interviu pentru Viva.ro.

După acel moment trist al relației lor, artistul a mărturisit că Ramona a avut nevoie de o pauză pentru a „reveni la sentimente mai bune”. Totodată, acesta a explicat, conform sursei citate, că „infidelitatea nu are legătură cu iubirea, ci cu ego-ul, încrederea, cu felul în care tu te percepi și te raportezi la ceilalți.”

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-a-facut-sotia-lui-jorge-dupa-ce-artistul-a-639276.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava