• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Într-o după-amiază toridă de iunie, Jorge ne-a prezentat pentru prima dată echipa completă a tabloului său de familie. Una pentru care a şi inventat magicul „pupic în patru“, scrie click.ro.

A fost ocazia perfectă pentru o excursie la Cernica, unde George (33) şi Ramona Papagheorghe (42), alături de Karina (6), fiica lui din căsnicia anterioară, şi Ilinca (14), fata ei din primul mariaj, s-au distrat în parcul de aventuri, urmând traseele prin copaci, traversând lacul cu tiroliana sau trăgând cu arcul, potrivit sursei citate.

Şi la fel cum după o ploaie torenţială soarele a răsărit şi mai puternic, pentru şedinţa noastră foto nici tensiunile din afara acestui patrulater vesel nu s-au simţit deloc. Pentru că, deşi şi-a regăsit fericirea, căsătorindu-se cu Ramona în urmă cu doi ani, Jorge nu a reuşit să restabilească pacea în relaţia cu fosta soţie.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/interviu-jorge-si-sotia-sa-ramona-vezi-cum-arata-familia-completa-artistului

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava