MOPAN Suceava

Pe numele lui Cristian Boureanu s-a deschis un dosar în care este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, asta după ce luni după-amiază, 12 septembrie, a fost protagonistul unei scene de toată jena în București. Fiica sa l-a acuzat că a agresat-o în public, că a lovit-o și a tras-o de păr.

Cei doi au fost duși la Secția 2 de Poliție, unde a ajuns și mama minorei, Irina, de care fostul deputat a divorțat în 2004, și au stat la audieri mai multe ore, potrivit click.ro.

„Ioana a fugit de acasă, sâmbătă, de la mare, spunându-mi că are o masă specială cu mama ei. Mama ei nu a dorit să vină să o ia, deși m-am oferit să-i plătesc benzina. A plecat, am descoperit-o după vreo două ore jumate, prin intermediul reţelelor sociale. Am vorbit cu mama ei şi mi-a spus că ea i-a zis să plece. Din păcate, am aflat ulterior că nu era vorba despre nicio masă în familie. A ajuns la 12 noaptea acasă, băută. Ieri a umblat toată ziua prin oraş şi nu am reuşit să dau de ea. Azi am localizat-o cu ajutorul unor colegi şi a părinţilor unor colegi. Cineva a văzut-o, a oprit-o. Până să ajung la ea, cineva a văzut-o fumând pe marginea drumului împreună cu alţi colegi. Nu mi-e ruşine să spun asta pentru că şi alţi părinţi cu copii între 12 şi 14 ani trec prin porbleme din astea. Am venit, am vrut s-o iau cu mine. A început să țipe că e răpită, că nu mă cunoaște și să sune cineva la 112, ceea ce s-a și întâmplat. Norocul meu era că mașina era parcată lângă un post de jandarmi”, a declarat Cristian Boureanu la ieșirea de la Poliție, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-spus-boureanu-dupa-ce-i-s-intocmit-dosar-pentru-rele-tratamente-aplicate

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava