Concert pascal
MOPAN Suceava

Când a lansat videoclipul hitului „Boys” a fost interzisă de televiziuni pe motiv că imaginile cu ea erau mult prea provocatoare. Vremurile s-au schimbat, gloria s-a dus, dar Sabrina, acum în vârstă de 54 de ani, a rămas la fel de sexy, scrie click.ro.

Acum 35 de ani, Sabrina Salerno, o brunetă sexy, dădea peste cap clasamentele muzicale cu melodia „Boys” ajunsă imediat hit internaţional şi interzisă la tv din cauza videoclipului considerat prea îndrăzneţ, în care artista dansa în piscină, într-un costum de baie alb, lăsându-şi sutienul să alunece ca din greşeală.

Provenită dintr-o familie destrămată din Genova, abandonată de tată şi neglijată de mama care a născut-o la 18 ani, crescută de bunici în San Remo, artista şi-a realizat visul prin propriile mijloace.

Rampa de lansare au fost concursurile de frumuseţe câştigate în Italia, care au propulsat-o în lumea televiziunii şi de acolo în cea a muzicii. Nimic nu a compensat, însă, lipsa celor dragi.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/ce-bine-arata-sabrina-si-la-54-de-ani-2199232.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava