Concert pascal
MOPAN Suceava

Copiii celebrului cântăreț Michael Jackson s-au făcut mari. Sunt rareori văzuți în public, au luat-o pe drumuri diferite, dar au rămas foarte uniți. Paris, de 23 de ani, Prince, de 24 de ani, și Blanket, de 19 ani, au participat, marți seara, la premiera spectacolului de pe Broadway ”MJ: The Musical”. Foarte eleganți, Prince și Paris au încântat publicul cu prezența lor pe covorul roșu, notează click.ro.

Surprinderea maximă a fost când fotografii au descoperit că Blanket și-a lăsat barbă. El nu a apărut pe covorul roșu, dar a plecat de la eveniment împreună cu Paris. Spectacolul bio-muzical îl prezintă pe Michael Jackson în perioada în care pornea în turneul mondial Dangerous din 1992 până în 1993. În rolul său joacă Myles Frost.

Fiul cel mare, Prince, pe numele complet Prince Michael, s-a apucat de afaceri. A terminat Facultatea de Administrație și afaceri a Universității Loyola, nu a vrut să urmeze o carieră muzicală, precum tatăl. Are o companie, King’s Son Productions, dedicată producerii de videoclipuri muzicale și o fundație pentru ajutorarea copiilor. Se iubește cu colega sa de facultate Molly Schirmag. Copiii lui Michael Jackson s-au făcut mari.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/ce-mari-s-au-facut-copiii-lui-michael-jackson-410206.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava