Concert pascal
MOPAN Suceava

Botox, blefaroplastii, silicoane şi sprâncene tatuate! Cele mai cunoscute soliste de muzică populară au apelat la chirurgia estetică pentru a rămâne tinere. Irina Loghin, Maria Cârneci, Elena Merişoreanu, Nicoleta Voica şi Saveta Bogdan au vrut să fenteze bătrâneţea, iar Click! vi le prezintă înainte şi după ce au vizitat medicul estetician.

Ai crede că procedurile de înfrumuseţare sunt fructul interzis pentru marile cântăreţe de muzică populară, dar nu este deloc aşa! Câteva doamne ale cântecului popular românesc din vechea gardă au lăsat deoparte sfiala şi s-au operat ca să arate mai tinere şi mai frumoase. Irina Loghin – etalonul frumuseţii şi o voce inconfundabilă, a împlinit pe 19 februarie vârsta de 82 de ani. În perioada în care umplea sălile de spectacole, Irina arăta că o zeiţă:, înaltă, un corp după care toţi bărbaţii întorceau capetele, păr bogat şi o frumuseţe deosebită. Odată cu trecerea anilor însă, artista a înţeles avantajele chirurgiei plastice şi a apelat la medicul estetician pentru câteva îmbunătăţiri. Avea pleoapele căzute, aşa că şi-a făcut o blefaroplastie (n.r. elimină pielea în exces de la nivelul pleoapei) care i-a împrospătat privirea. Apoi pentru a avea buzele mai pline şi mai rotunde, medicul i-a injectat acid hialuronic, dar şi botox la nivelul ridurilor. Nu a ascuns aceste proceduri, ba la un moment dat a povestit la tv o scenă haioasă când motanul s-a speriat după ce a văzut-o cu vânătăi pe la ochi după o operaţie.

Nicoleta Voica are 65 de ani şi este prima femeie din România care şi-a pus silicoane. La noi nici nu se auzise despre o astfel de procedură la care ea a apelat acum 35 de ani!

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-operatii-estetice-si-au-facut-doamnele-muzicii-populare

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava