Concert pascal
MOPAN Suceava

Corina Chiriac (73 de ani)  și Maria Dragomiroiu (67 de ani) sunt două dintre cele mai mari artiste ale României. Ani din viață și i-au dedicat carierei, iar la bătrânețe statul le răsplătește, ca pe multe alte celebrități, cu o pensie infimă, notează click.ro.

Atât Corina Chiriac cât și Maria Dragomiroiu au încântat inimile oamenilor care le-au iubit cu cele mai frumoase cântece. O parte din viață a fost dedicată scenei, care pentru ele a fost o a doua casă. Totuși, deși au o carieră de care se pot declara mulțumite, nu același lucru îl pot spune și despre pensia pe care o primesc. Cât primesc din partea statului cele două artiste, au dezvăluit chiar ele.

După mai bine de 40 de ani de muncă, interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu declara în urmă cu mai mulți ani că primea din partea statului o penise de 1.200 de lei. Între timp, suma a crescut la 2.000 de lei și, spunea ea, sunt foarte puțini bani pentru a duce un trai decent.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-pensie-au-corina-chiriac-si-maria-dragomiroiu-2320264.html

Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a și înjurat lumea pe Facebook”, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava