Concert pascal
MOPAN Suceava

Nici parada militară de 1 Decembrie nu mai e ce a fost! Dacă altădată se înghesuiau să pozeze în costume naționale și să-și ducă copiii la defilare din zona Arcului de Triumf, acum vedetele noastre declară, sus și tare, că s-au saturat de… paradă, notează click.ro.

În București, în aceste zile, autoritățile au început pregătirile pentru marea defilare de 1 Decembrie. Vedetele au dat piept cu o aglomerație de nedescris și nervi întinși la maxim în trafic, din cauza restricțiilor de circulație din Capitală. Au răbufnit cu toții și și-au vărsat nervii pe rețelele sociale.

Artistul Tudor Chirilă a fost primul care a transmis un mesaj acid pe rețelele sociale, explicând care sunt motivele pentru care nu sărbătorește 1 Decembrie, Ziua Națională a României. „Când cinci milioane de români trăiesc în străinătate, mulți dintre ei uscându-se de dor, că n-au plecat ca Magellan să înconjoare pământul, noi ne facem că sărbătorim unitatea națională. Pe bune, cine să ne unească? Ăia care ne fură banii și decența? Nu am ce sărbători. Singura sărbătoare e să fim conștienți că ratăm esența zilei de 1 decembrie: suntem dezbinați. Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți. Ceilalți, fiecare pe treaba lui. Asta e unitatea”,  a explicat Tudor Chirilă, revoltat pe pagina de Instagram, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/vedetele-sunt-anti-parada-de-1-decembrie-tudor-2320304.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava