Concert pascal
MOPAN Suceava

Monica Tatoiu a declarat că încasează, lunar, de la stat, 22.000 de lei, bani pentru care a muncit din greu în tinerețea ei. Femeia spune că nu a păcălit niciodată statul și nu a furat ca să ajungă milionară, potrivit click.ro. Declară, însă că toată această carieră a costat-o scump. Și-a neglijat fiul și a pierdut momente importante din copilăria lui.

Monica Tatoiu are o pensie de 22.000 de lei. Aceasta a declarat că pentru a avea o astfel de pensie și-a neglijat copilul. Aceasta a povestit că fiul ei a crescut și cu șoferii și cu femeia de serviciu. De altfel, ea a spus că și-a plătit mereu toate taxele și impozitele. Monica Tatoiu a spus că nu a făcut nicio „măgărie”.

„Da. Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu șoferul, cu cei doi șoferi ai mei, și cu femeia de serviciu și-mi reproșează. Multe din defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp să mă ocup de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal? Dar am o pensie de 22 (n.r de mii de lei), deci pe lângă banii mei. N-am bani afară, toți banii mei sunt în România, deci eu dorm liniștită noaptea, n-am făcut șmecherii. Mi-am plătit toate taxele și impozitele, de asta am 22 de mii de lei pensia, pe contributivitate. N-am făcut nicio măgărie pentru că sunt foarte deșteaptă și modestă”, spunea aceasta, scrie capital.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-pensie-uriasa-are-monica-tatoiu-eu-dorm-2335029.html

Ce pensie uriașă are Monica Tatoiu. „Eu dorm liniștită, nu am făcut șmecherii", 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava