Concert pascal
MOPAN Suceava

Invitată în cadrul emisiunii „În oglindă”, difuzată pe platforma YouTube, Monica Tatoiu a vorbit în mod deschis despre viața sa personală, dezvăluind și cum au arătat copilăria și adolescența sa, notează click.ro.

Deși mulți și-ar fi închipuit că a crescut în lux, Monica Tatoiu a dezvăluit că nu avea acces nici măcar la baie, în copilăria sa, făcându-și igiena intimă la lighean!  „Până la 17 ani eu nu am făcut baie, decât în lighean. (..) Aveam o cameră cu trei paturi, cu un pian și o bibliotecă. Tata dormea în camera de serviciu. Wc-ul era comun, iar la baie nu aveam acces pentru că aveam vecini de apartament, o familie de evrei. Mama îmi făcea baie în lighean, în bucătărie. (..) La 17 ani mi-am făcut prima baie într-o cadă.”, a dezvăluit femeia de afaceri, care acum locuiește într-un „conac” de lux în centrul Bucureștiului, care are 9 dormitoare și cu siguranță nu duce lipsă nici de băi, potrivit sursei citate.

Deși nu a copilărit în lux, Monica Tatoiu a dezvăluit că s-a simțit foarte iubită în familia sa, mama ei fiind extrem de religioasă și insuflându-i cumva și ei aceste taine. Cu tatăl ei a întâmpinat câteva probleme, de-a lungul anilor: deși aveau o relație bună, cei doi erau mereu în contre.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/monica-tatoiu-pana-la-17-ani-nu-am-facut-baie-511528.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava