Kim Kardashian le-a făcut o demonstrație fanilor săi de pe rețelele de socializare, promovându-și în același timp un nou produs din gama sa de lenjerie care îi poartă numele. Aceasta le-a arătat admiratoarelor sale, cu ajutorul unui model topless, cum reușește ea să aibă un decolteu de invidiat pe covorul roșu fără să mai apeleze la banalul sutien, notează click.ro.

Kim a avut numeroase look-uri cu rochii decoltate și sânii la vedere, explicând că a purtat bandă adezivă normală pentru a crea efectul necesar în zona decolteului, iar produsele obișnuite i-au creat disconfort de-a lungul timpului, rupându-i chiar și părți superificiale de piele la îndepărtare. „Banda asta adezivă este extrem de delicată. Nu îți agață pielea ca altele”, a scris ea pe Instagram, explicând că banda sa adeviză nu afectează nici zona sensibilă a sfârcurilor, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/foto-kim-kardashian-s-lansat-din-nou-afaceri-le-aratat-fanilor-ei-cu-ce-produs

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava