Concert pascal
MOPAN Suceava

Ed Sheeran va concerta pe Arena Națională din București pe data de 24 august 2024, notează click.ro.

Biletele pentru acest eveniment special sunt disponibile pe www.cts.eventim.ro. Concertul se anunță a fi unul grandios, iar pregătirile vor fi pe măsură pentru un astfel de artist care se respectă.

Mathematics Tour introduce un nou concept de scenă 360 de grade, în care publicul va sta în jurul scenei situate în mijloc. Turneul internațional Mathematics Tour al lui Ed Sheeran, care a doborât recorduri, este atât o demonstrație de măiestrie artistică și tehnologică, cât și o declarație despre impactul pe care îl poate avea un singur interpret – atunci când este susținut de tehnologia potrivită.

Mathematics se desfășoară pe o scenă centrală cu o margine rotativă care permite o vizibilitate de 360 de grade pentru (și de) Sheeran și patru platforme, amplasate în interiorul terenului stadionului, fiecare la baza a șase „catarge” care acționează ca și contragreutăți într-o configurație sofisticată de rigidizare cu scripeți pentru un halo de 42 de tone deasupra scenei principale. Ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, pirotehniștii au un rol important în spectacol, cu aruncătoare de flăcări folosite de mai multe ori, culminând cu un foc de artificii ca final, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/ce-pregatiri-se-fac-pentru-concertul-lui-ed-2355440.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava