Concert pascal
MOPAN Suceava

Ne plac iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Acestea îmbunătățesc în mod semnificativ modelele de iPhone din anii trecuți, cu sisteme de camere noi superbe, un cip Aion Bionic lider în industrie și baterii de durată mai lungă.

Iată ce puteți face atunci când vă cumpărați un nou iPhone 11, 11 Pro sau 11 Pro Max (în afară de a-l pune într-o carcasă, cu excepția cazului în care vreți să riscați ca noua achiziție să se spargă pe beton în timpul unei călătorii neașteptate către pământ.)

Securizați-vă telefonul

Telefoanele sunt valoroase, mici și ușor de furat. Deci, faceți tot posibilul pentru a vă securiza dispozitivul – sau cel puțin datele. Accesați Setări și, în Face ID și parolă, faceți ca Face ID să fie utilizat pentru a vă debloca telefonul. În Afișare și luminozitate, setați Auto-Lock la 30 de secunde, cu excepția cazului în care iPhone-ul dvs. Nu părăsește niciodată casa. Asigurați-vă că Ștergerea datelor (derulați în jos pentru a găsi această opțiune) este activată, ceea ce vă va șterge iPhone-ul după zece încercări nereușite de introducere a parolei.

Consultați noua aplicație Find My, care combină locația și urmărirea dispozitivului. Aici, puteți configura urmărirea locației pentru iPhone-ul dvs. și puteți efectua acțiuni pe un dispozitiv pierdut, inclusiv redarea unui sunet, marcarea acestuia ca pierdut sau – în ultimă instanță – ștergerea acestuia în întregime.

Faceți fotografii noaptea

Acum că telefonul e securizat, să încercăm ceva distractiv: fotografii nocturne. Apple a crescut serios capabilitățile cu lumină slabă în noile sale iPhone, iar funcționalitatea este ușor de utilizat.

Modul de noapte se activează automat, indicat de o pictogramă lună. În condiții întunecate, poate fi declanșat și manual – atingeți butonul și devine galben. Veți obține o indicație pentru cât timp trebuie să țineți telefonul nemișcat pentru a fi realizată o fotografie și o previzualizare a ceea ce veți obține.

Pentru fotografii tipice de oraș sau de concert, e vorba de câteva secunde – și, în mod firesc, acest mod funcționează cel mai bine pe subiecte în mare parte statice. Dar scoateți trepiedul și îndreptați camera spre cerul nopții, iar iPhone-ul dvs. va petrece până la 30 de secunde făcând o fotografie captivantă a cerurilor.

Folosiți lentila ultra-wide

iPhone-urile Apple din seria 11 au o cameră ultra-wide, care vă permite să surprindeți de până la patru ori mai multe scene. Acest lucru poate fi minunat în cazul peisajelor și la îndemână atunci când doriți o fotografie mai largă, dar nu aveți spațiu pentru a face backup.

Când utilizați obiectivul larg standard în aplicația Cameră, „sub” restul interfeței veți vedea o previzualizare a ceea ce este dincolo de cadru. Atingeți butonul .5 pentru a comuta modurile. Nu primiți aceeași previzualizare atunci când filmați videoclipuri, dar comutarea lentilelor este rapidă, prezentându-se în imagini ca un zoom manual extrem de rapid și precis.

(Notă: iPhone 11 nu are un teleobiectiv. Dacă vă gândiți în continuare la ce iPhone să cumpărați, țineți cont de această omisiune dacă sunteți un mare fan al zoomului optic.)

Faceți-vă un selfie

Dacă petreceți cea mai mare parte a timpului camerei foto cu aceasta îndreptată spre față, există lucruri pe care le veți iubi la iPhone 11. Camera frontală TrueDepth poate să înregistreze la 120 fps, astfel încât să puteți înregistra acele „slofii” inventate de Apple. Nu ne învinovățiți – nu am inventat noi termenul.

Modul Portret adaugă un efect mono, care vă oferă șansa de a crea fotografii în stil studio fără acces la un studio propriu-zis. Și pentru că, spre deosebire de iPhone XR, iPhone 11 are un sistem cu două camere, acesta acceptă pe deplin modul Portret, mai degrabă decât să fie împiedicat cu o preluare redusă a XR.

Uitați-vă la un film

Un iPhone nu va concura niciodată cu televizorul dvs. și cu un sistem de sunet de primă clasă, dar iPhone 11 vă aduce cu un pas mai aproape. Sistemul audio spațial Apple cu suport Dolby Atmos încearcă să ofere ceva asemănător sunetului surround, cufundându-vă într-un spațiu 3D.

Dacă aveți un iPhone 11 Pro sau Pro Max, ecranul este mai orientat și către filme. Când vizionați filme HDR10 și Dolby Vision, luminozitatea ecranului poate crește până la 1200 de nits. Wi-Fi 6 (802.11ax) vă poate ajuta, de asemenea, să transmiteți preferințele mai rapid, dacă aveți kitul potrivit.

Ce puteți face cu un iPhone 11, iPhone 11 Pro sau iPhone 11 Pro Max, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava