Concert pascal
MOPAN Suceava

După moartea Israelei, Liviu Arteni, soțul vedetei, a dispărut total din lumina reflectoarelor. Într-o perioadă se specula că ar fi în Germania, apoi nimeni nu i-a mai dat de urmă bărbatului, iar acum a fost regăsit, potrivit click.ro.

Liviu Arteni și Israela Vodvoz au trăit o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda diferenței de vârstă. Multe persoane i-au criticat, însă niciunul dintre ei nu a pus la suflet comentariile răutăcioase. Moartea Israelei a căzut ca un trăsnet pentru mulți, dar mai ales pentru Liviu Arteni, care a și luat o decizie uluitoare. La scurt timp după ce partenera sa a trecut în neființă, el a dispărut fără urmă din spațiul public.

Wowbiz.ro transmite, conform sursei citate, că Liviu s-a întors în România, după o perioadă în care ar fi încercat să își construiască un nou viitor în străinătate. Este de nerecunoscut, căci a renunțat la părul lung, care îl caracteriza. Aici, locuiește în apropierea orașului Călărași și este fermier. Da, Liviu Arteni are propria sa fermă, ce-i drept destul de micuță, în comuna Dorobanțu. Bărbatul își câștigă existența muncind.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-s-a-ales-de-liviu-arteni-dupa-moartea-635686.html

Ce s-a ales de Liviu Arteni, după moartea Israelei? Ireal ce face acum fostul soț al vedetei!, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava