Concert pascal
MOPAN Suceava

Daca ai 10000 euro, nici nu trebuie sa minti, ii poti raspunde sincer: ma gandeam sa imi cumpar niste cirese.

Un alt raspuns pertinent: Intentionez sa imi iau dulciuri si fistic pe care sa il sparg in dinti si de restul banilor sa imi repar dintii la stomatolog.

Ce mai poti face cu 10000 de euro? Poti in sfarsit sa incluzi pestele in alimentatia ta. Doua – trei mese de peste pe saptamana fac bine la sanatate, nu si la buget, asa ca abtine-te daca nu ai macar suma asta.

La 20000 de euro lucrurile se schimba radical. Acum iti poti pune implanturi si sa iti umfli buzele. Nu de alta, dar va trebui sa pupi multe broaste ca sa pupi si alti bani, asa ca macar sa iti tina fata la distanta.

Daca ai 20000 de euro poti sa platesti avansul pentru casa pe care nu ti-o permiti. Dar adio buze, implanturi, peste si cirese. Adio 3 mese pe zi, daca iti place sa diversifici alimentatia, adica sa mananci si altceva decat paine… si aceea facuta in casa.

Cu suma asta poti linistit sa iti cumperi o masina, dar nu uita ca trebuie sa mai faci si alti bani ca sa nu fii nevoit sa o abandonezi dupa 5 ani. Stii tu… pentru benzina sau motorina… Casco… revizii si altele.

Daca ai 30000 de euro poti face un copil si sa fii parintele zilelor noastre, adica ala care ii cumpara jucarii de fiecare data cand copilul schiteaza ceva ce pare a fi o mimica precursoare a crizelor de plans. S-ar putea sa iti permiti si sa il trimiti din cand in cand la cursuri si in tabere… pentru ca, dupa ce si-a dorit cu ardoare sa aiba un copil, orice parinte isi doreste ca altii sa il ia de pe capul lui.

Daca nu ai copii inca, probabil ca ai putea trage de banii astia sa ai si tu o vacanta in Mamaia. Dar scurta, se intelege. Pui si tu un pic de machiaj sau costumul ala bun, dupa caz, si te avanti in aventura vietii tale: stradania de a nu cheltui toti banii pe care ii ai intr-un singur concediu.

Ai 40000 de euro? Deja poti combina doua dintre punctele de mai jos. Aproape le poti combina. Inca nu iti permiti o blonda siliconata, dar macar poti scapa de copil, sa ai si tu vacanta decenta la Mamaia. Ca atat de aproape iti permiti sa fii de o astfel de blonda.

Nu cred ca are sens sa mai discutam de sume de pana la jumatate de milion de euro. Ca pana acolo faci combinatii cu precedentele. Si altfel de combinatii, desigur. Cum crezi ca poti ajunge la jumatate de milion de euro daca nu facand combinatii?

Si daca treci de milion sa stii ca eu sunt inca nemaritata… Asa poti sa ii comunici rapid bancii ca ti-ai gasit nevasta care ti-i pape.

Daca vrei mai multe idei pe care sa le iei la misto, intra pe Selfieromanesc.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava