Concert pascal
MOPAN Suceava

Punct ochit, punct lovit în plină pandemie de SARS-COV-2, când educația de înalt nivel a avut de suferit, atât în lume, cât și în România. Site-ul Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a fost preferat de românii interesați de acest domeniu vital pentru orice națiune.

Recunoașterea vine din partea portalului trafic.ro, care monitorizează audiența online din România, iar poziția de lider al profilului Învățământ/Educație nu este întâmplătoare.

În această perioadă, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a lansat o serie de programe educaționale, care au cuprins cursuri, webinare și concursuri, adresate copiilor și tinerilor români de pretutindeni, dar și profesorilor. Acestea au fostconcepute în așa fel încât să ofere un suport real în creşterea competenţelor digitale și educaționale, în învățământul deschis și la distanță.

“Pentru noi este un lucru îmbucurător faptul că site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro se află pe un loc de top, în preferințele utilizatorilor, în această perioadă în care activitatea tuturor s-a mutat, aproape exclusiv, în mediul online. Deoarce activitatea desfășurată în mediul virtual a devenit cea mai importantă sursă de comunicare, a generat o concurență fără precedent, în mediul online”, a declarat Trisi Cristea, directorul general al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Site-ul Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României se află și pe un onorant loc 5, la categoria ONG.

Portalul trafic.ro auditează, în timp real, site-urile înscrise și oferă statistici relevante pentru întreg internetul romanesc. Constituie, astfel, imaginea reprezentativă a acestui mediu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava