Partenera lui Cove de la emisiunea „Vorbeşte lumea”, de la Pro TV, a intrat de vineri în concediu prenatal. Adela Popescu (29 de ani) este în luna a noua de sarcină și a luat decizia de a se proteja în această perioadă, când nașterea se poate declanșa în orice moment, potrivit click.ro.

Nici n-a plecat bine, că Adela este dorită cât mai curând înapoi, la emisiunea ”Vorbește lumea”. „De când Adela Popescu a venit la «Vorbeşte lumea» și face echipă cu Cove, audienţa emisiunii a crescut. Şi atunci, dacă lucrurile merg foarte bine, de ce să schimbăm reţeta? Totul va rămâne în aceeaşi formulă. Ultimele ediții din acest sezon vor fi prezentate doar de Cove, iar după ce ne întoarcem din vacanţă, emisiunea îşi va relua cursul, cu Adela şi Cove prezentatori. Nu vrem să schimbăm echipa”, au povestit pentru Click! surse din interiorul echipei de la „Vorbeşte lumea”.

Citeşte articolul complet EXCLUSIV pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-ce-se-va-intampla-cu-vorbeste-lumea-dupa-plecarea-adelei-popescu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava