Concert pascal
MOPAN Suceava

Au reşedinţe de lux de milioane de dolari, bolizi de fiţe! Însă, înainte de celebritate, unele vedete, cum ar fi Brad Pitt, Helen Mirren, Danny DeVito şi Kate Winslet, au trăit modest, notează click.ro.

  • Brad Pitt (57 de ani), care are averea de 300 de milioane de dolari şi e unul dintre actorii cei mai apreciaţi de la Hollywood, a avut prima slujbă la un restaurant, unde lucra ca mascotă. Laureat cu premiul Oscar pentru rolul din ”A fost odată la… Hollywood”, Brad a jucat în filme de succes, între care se numără ”Legendele toamnei” şi ”Şapte ani în Tibet”. Însă înainte de a face cinema, el a lucrat ca mascotă, deghizat sub forma unui pui, la restaurantul El Pollo Loco, şi nu-i e ruşine de acest lucru. A fost căsătorit cu Jennifer Aniston, între 2000-2004, şi cu Angelina Jolie, între 2014-2018, mariaj din care are 6 copii: Maddox (20 de ani), Pax (17 ani), Zahara (16 ani), Shiloh (15 ani), Vivienne şi Knox, de 13 ani.
  • Danny DeVito (77 de ani) este un actor şi regizor de mare succes, care a devenit faimos pentru rolul din serialul ”Taxi”. A jucat în multe filme foarte apreciate, între care se numără ”Gemenii” şi ”Un  mafiot la Hollywood”, şi are o avere de 80 de milioane de dolari. Însă înainte de a ajunge celebru, el a lucrat mai întâi pe post de coafor în salonul de frumuseţe al surorii lui din New Jersey, SUA, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/ce-slujbe-ciudate-au-avut-marile-vedete

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava