Concert pascal
MOPAN Suceava

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre noii jurați Chefi la cuțite. La 4 luni de la aflarea identității celor 4 bucătari celebri, Scărlătescu a reacționat. Bucătarul îi cunoaște deja, iar cu unul dintre ei este prieten de ani buni, notează click.ro.

Întrebat ce părere are despre noii jurați, Cătălin Scărlătescu a spus că îi cunoaște pe cei patru și îi consideră foarte buni în ceea ce fac. Bucătarul s-a întâlnit, de-a lungul timpului, cu aceștia, din moment ce lucrează în același domeniu.

„Am o părere spectaculoasă. Cu Orlando sunt prieten de când eram mici, din tinerețe. Pe Ștefan l-am cunoscut la noi la emisiune și este un băiat superb, pe Abou Zaki la fel. Cu Alexandru mă știu de la mare, de ani de zile. Sunt niște oameni profesioniști, foarte mișto. Sunt colegi de-ai mei cu care mă întâlnesc de ani de zile. Nu sunt niște necunoscuți, nu sunt născuți ieri. Sunt oameni care vin din industrie, care muncesc și care au dat rezultate. Asta i-a și făcut să ajungă acolo în locul nostru. Altfel, nu ajungeau. Le urăm tot binele din lume”, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru Cancan.ro, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-spune-catalin-scarlatescu-despre-noii-jurati-de-2350486.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava