Concert pascal
MOPAN Suceava

Ileana Ciuculete a fost într-un permanent război cu cei doi băieţi ai săi şi cu fostul ei soţ, Valeriu Sfetcu, şi el cântăreţ de muzică populară. Acum, după ce a murit, copiii îi regretă dispariţia, dar în trecut aceştia îşi făceau praf mama. La fel de aspru cu ea a fost şi fostul de partener de care a divorţat după 12 ani de căsătorie, potrivit click.ro.

„Am cunoscut-o pe Ileana în 1970, era un copil tânăr, care a pornit pe drumul artistic împreună cu mine. În 1973 ne-am căsătorit şi am divorţat după 12 ani. La început, căsnicia noastră a fost frumoasă, cu dragoste la mijloc. Cu timpul am început să mă împiedic de multe ori de o persoană de culoare în apartamentul nostru, dar nu numai acesta a fost motivul divorţului.”, spunea Valeriu Sfetcu la o emisiune TV, unde a fost invitat ca să întoarcă pe toate părţile scandalul cu cei doi copii ai lor, conform sursei citate. Bărbatul a avut şi un mesaj dur pentru Cornel Galeş, bărbatul în braţele căruia artista şi-a dat ultima suflare.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-spunea-fostul-sot-despre-ileana-ciuculete-artista-divortat-dupa-12-ani-de-mariaj

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava