Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

În ultimele zile, Ana Baniciu (30 de ani) cu partenerul ei Edy Kovacs, cât și Ruby (34 de ani) și Raluka (33 de ani), au trecut prin momente de groază. Au plecat în Israel, în vacanță sau cu treabă, și s-au trezit că a început războiul. Ana Baniciu, Edy Kovacs și Raluka se aflau în Tel Aviv și au fost treziți din somn de sirene. Din fericire, au reușit să se întoarcă pe meleagurile românești, notează click.ro. Însă, cât i-a costat revenirea în țară?

„(…) Nu sunt gratis. Știu că sunt foarte mulți pelerini care nu își permit să achiziționeze aceste bilete. Așadar, sunt mulți pelerini acolo care au venit în pelerinaj, evident că au plătit un pachet care conținea și biletul de întoarcere, și nu mai au bani să se întoarcă presupun. Aici o să intervină statul și Guvernul României să îi ajute pe oamenii ăștia să se întoarcă. Însă, liniile TAROM sunt linii normale absolut, se plătește. Am plătit 350 de euro de persoană, adică 3.500 de lei amândoi, de cuplu, pentru biletul de întoarcere. Asta nu s-a auzit la televizor până acum, se aude doar că Guvernul susține TAROM-ul și trimite aeronave acolo, doar că să știți că dacă ajungeți în aeroport trebuie să aveți banii ăștia, altfel nu puteți zbura, nu puteți să vă achiziționați biletele. E foarte simplu”, a transmis Ana Baniciu pe contul ei de Instagram, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-suma-a-platit-ana-baniciu-pentru-a-reveni-in-2306868.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava