Concert pascal
MOPAN Suceava

A crescut în Sălăjan, „după blocurile gri”, vorba cântecului, şi tot în Sălăjan se simte cel mai bine. După ce a avut o tentativă de a locui ca „boierul”, într-o casă cu piscină, lângă Bucureşti, hip-hoperul Puya a revenit în cartierul preferat. Dar de această dată nu la bloc, ci la ditamai vila cu două etaje pe care şi-a ridicat-o în timp record, notează click.ro.

Puya şi Melinda, cei doi concurenţi de la ”America Express”, trăiesc pe picior mare. Solistul, care s-a făcut remarcat cu „La Familia” a strâns bani grei din spectacole şi emisiuni tv şi iată că stă foarte bine la capitolul imobiliar.

Toată lumea îl ştie pe Puya (43 de ani) ca băieţaşul de cartier din „La Familia”. Însă timpurile s-au schimbat şi chiar dacă el cântă în continuare aceleaşi melodii cu mesaj bătăios, el este de fapt un familist convins, s-a aşezat la casa lui, are o soţie cool şi au împreună trei fete (Melissa, în vârstă de 13 ani, Iuliana, în vârstă de 10 ani, şi fetiţa cea mică, în vârstă de 5 ani). Puya, pe numele lui adevărat Dragoş Gărdescu, a revenit în atenţia fanilor în reality-show-ul „America Express”, unde face echipă cu soţia sa, Melinda. Descurcăreaţa lui parteneră de viaţă a reuşit să strângă o mulţime de fani printre cei care se uită la emisiunea de la Antena 1, mai scrie sursa citată.

Află mai multe și vezi FOTO, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-vila-si-au-facut-puya-si-melinda-dupa-america-2243022.html

Ce vilă şi-au făcut Puya şi Melinda după America Express! Casa celor doi se învârte după Soare, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava